fbpx

A komplexum politikája


Becsekkolás

14:00 óra után

Kijelentkezés

12:00 óráig

Foglalási módok

Szobafoglalást, rendezvényszervezést vagy további információt kérhetsz a 0756 216 068 telefonon számon, e-mailben a – lavilla.cluj@gmail.com címre vagy az interneten keresztül kapcsolatfelvételi űrlapon

Fogadási program

07:00 – 23.00

Fizetési módok

A szoba árát ki lehet fizetni készpénzzel vagy bankkártyával. Azt is meg lehet tenni egy fizetési megbízást a cég nevében.

A szobák különböző díjakat számíthatnak az időszak, a szoba típusa és a foglalás módjától függően.

Foglalás politika

A szervezett csoportoknak 30% -os előleget kell fizetniük, ez a szabályzat a több szoba foglalására is vonatkozik

A lemondás 24 órát megelőzően történik. Ennek elmulasztása a csoportok esetében a fizetett előleg elvesztéséhez vezet.

Ez a házirend egyénileg is érvényes az internetes foglalások esetében, ha éjszakai szállást foglalsz el és nem jelensz meg.

A már megerősített foglalás megváltoztatása csak a rendelkezésre álló helyek határain belül lehetséges.

A túlfoglalás helyzetben a szállás más egységekben, ugyanolyan minőségi előírások szerint történik.

Késői kijelentkezés

Késői kijelentkezés esetén pótdíjat kell fizetni

Gyermekek szállás

A 12 év alatti gyermekeknek nem kell fizetni szállást, ha a szülőkkel egy szobában alusznak, és meglévő ágyakat használnak. Nem lehet pótágyat berakni a szobába

Minibár házirend

A Mini Bárban található terméknek az ára a menüben kapható, és amit elfogsz használni a recepción lehet fizetni. További információkért vedd fel a kapcsolatot a recepciónóval

Felszerelések

A szállás tartalmazza a nyári medence szabad használatát, a beltéri kert használatát, a konyhában való bejutást, valamint a reggeliző helyiséget, a kanapé helyiségét, ahol kávét szolgálhatsz fel.

Ingyenes szolgáltatások

  • Reggeli
  • Wi-fi Internet
  • Videófigyelő parkoló
  • Ébresztő a kért időben
  • Vasaló

Takarító szolgálat

Minden nap 7.00-15.00 között kerül megrendezésre. Tekintettel arra, hogy a te számodra álunk, ha azt szeretnéd, hogy a tisztítási szolgáltatás a szabványtól eltérő tartományban működjen, kérünk, vedd fel a kapcsolatot a recepcióval.

Háziállatok

A háziállatok csak kisméretűek számára engedélyezettek, olyan aláírt kártérítési protokollon alapulva, amely által az állattartó felelősséget vállal az általa okozott károkért

Jegyzet

A La Villa Hill Reszort biztosítja az összes rendelkezésre álló információ titkosságát, és csak a kívánt célokra használható: foglalás, számlák kiadása stb.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy az adatbázisban kapott információkat megőrizzük, amelyeket később felhasználhatunk különleges ajánlatokhoz, szállásszolgáltatásokhoz, eseményekhez stb, kapcsolódó információs anyagok elküldéséhez.