fbpx

CONDITII DE REZERVARE / ANULARE

Rezervarile la „LaVilla Hill Resort” se pot face folosind butonul de rezervare de pe site-ul nostru sau contactand Receptia pe adresa de e-mail lavilla.cluj@gmail.com sau la numarul de tel 0756 216 068.

Pentru a finaliza o rezervare cu confirmare instant pe site-ul hotelului trebuie introduse datele unui card de credit valabil, detinut legal de titularul rezervarii. In unele perioade pot fi acceptate si rezervari fara garantare cu card de credit (pentru informatii suplimentare va rugam contactati Receptia). Achitarea cazarii, precum si a oricaror alte costuri suplimentare va fi efectuata cel tarziu la predarea camerei in data de plecare. Hotelul isi rezerva dreptul de a incasa clientii la check-in. Rezervarile facute pe planul tarifar “Advance Purchase” sau ”Non-Refundable” se achita integral la efectuarea rezervarii cu cardul folosit pentru garantare; aceste rezervari nu pot fi modificate ulterior, iar tariful este nerambursabil in caz de anulare.

Cererile de rezervare/ modificare/ anulare transmise Receptiei se preiau pe toata perioada saptamanii, de Luni pana Duminica, intre 08:00 – 18:00. Pentru rezervarile individuale, Receptia va confirma sau infirma disponibilitatea, in scris, utilizand formularele de rezervare „LaVilla Hill Resort”, in cel mult 24 ore de la primirea comenzii. Confirmarea se face prin transmiterea unui formular care cuprinde toate detaliile rezervarii: numar unic de confirmare, numele si prenumele titularului rezervarii, perioada cazare, tarif, servicii incluse, modalitate de plata. Turistul are obligatia de a verifica corectitudinea datelor inscrise in confirmarea rezervarii. Orice modificare ulterioara adusa unei rezervari deja confirmate se va accepta in limita locurilor disponibile, la data anuntarii modificarii. In situatia unei suprarezervari, se va incerca intermedierea unei rezervari la un alt hotel, la aceleasi standard, sau puteti opta pentru anularea rezervarii fara nici un cost.

Conditii de anulare: Anularea unei rezervari fara penalizare trebuie efectuata in scris, cu minim 3 zile inante de inceperea sejurului, pe adresa de e-mail lavilla.cluj@gmail.com sau la numarul de fax 0756 216 068. In cazul in care anularea rezervarii se efectueaza cu mai putin de 3 zile pana la data sosirii, se va aplica o taxa egala cu contravaloarea primei nopti de cazare. Neprezentarea in data de sosire implica achitarea primei nopti de cazare, iar in cazul in care rezervarea a fost facuta pe mai mult nopti, aceasta va fi implicit anulata pentru restul perioadei. Penalitatile vor fi incasate de pe cardul folosit la garantarea rezervarii.

Grupuri: se aplica conditii si termene diferite de rezevare si anulare. Va rugam sa va adresati Receptiei hotelului.

Disponibilitate ocupare camera: Camera este disponibila pentru client începand cu ora 15:00 si se va elibera pana cel tarziu la ora 12:00.

Tarife:sunt afisate in Lei, includ TVA si taxa locala de sedere. Tarifele exprimate in alta moneda sunt doar orientative si sunt supuse fluctuatiilor de schimb valutar. Tarifele practicate de hotel non-comisionabile.

Copiii de pana la 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun (daca planul tarifar ales este cu mic dejun inclus), atunci cand se cazeaza in pat cu parinţii; copiii de peste 12 ani vor ocupa obligatoriu un loc de cazare separat. Varsta minima pentru rezervarea unei camera este 18 ani, minorii vor fi obligatoriu insotiti de adulti.

Camerele nu pot fi dotate cu mai mult de 1 pat suplimentar; acesta se tarifeaza cu 14 EURO/noapte (mic dejun, TVA si taxa locala incluse) si se adauga la tariful de contract al camerei.

Ne pare rau sa va informam ca in acest moment nu primim rezervari cu animale de companie.

Ofertele practicate se vor confirma pe baza disponibilitatii, si difera in functie de tipul de camera rezervat. Ofertele promotionale nu se pot combina intre ele si pot fi restrictionate in anumite perioade.

In perioada manifestarilor expozitionale si a evenimentelor de anvergura desfasurate in Cluj Napoca, hotelul isi rezerva dreptul de a practica exclusiv tarifele afisate la Receptie in perioada respectiva si sa solicite plata integral in avans pentru serviciile hoteliere comandate.

Parcare: pentru oaspetii hotelului exista locuri de parcare exterioare, sub supraveghere video.

Confidentialitate: „LaVilla Hill Resort” asigura confidentialitatea datelor furnizate de catre clientii sai. Aceste date sunt folosite exclusiv pentru scopul in care au fost furnizate (efectuarea de rezervari, plati, etc). Hotelul isi rezerva dreptul de a pastra in baza de date informatiile de contact ale clientilor, cu scopul de a le trimite acestora materiale informative si de prezentare a serviciilor oferite, oferte speciale, etc.

Reclamatii: eventualele reclamatii vor fi formulate in scris si vor fi depuse la Receptia hotelului in timpul sejurului. Personalul hotelului va incerca sa solutioneze operativ toate solicitarile. Nu vor fi luate în considerare eventualele reclamatii formulate dupa parasirea hotelului.