fbpx

LA VILLA HILL RESORT

WHERE WE MIX BUSINESS WITH PLEASURE


Conceptul LA VILLA HILL RESORT a pornit de la idea creării unui loc de relaxare și de socializare în mijlocul naturii, departe de aglomerația și forfota orașului.

Fiind situat într-o zonă liniștită și retrasă de lângă Cluj-Napoca, priveliștea pe care ți-o oferă complexul nostru este una de poveste! Te așteptăm la noi să descoperi o locație care îmbină perfect businessul cu plăcerea. Avem pregătite 15 camere perfecte pentru zilele în care ai nevoie de cazare în călătoriile tale, dar și o curte cu piscină, gata să găzduiască o petrecere de neuitat.

Evadează din cotidian și lasă-te pierdut în atmosfera intimă pe care ți-o oferă locația noastră și frumoasa livadă Palocsay.

Convinge-te și tu!

Ce vei găsi aici?


Un complexul amenajat modern care îți pune la dispoziție o serie de posibilități de petrecere a timpului liber. Printre acestea se numără serviciile ireproșabile de cazare, cât și organizarea de diverse evenimente, petreceri tematice sau corporate, aniversări și team building-uri.

Indiferent de serviciul pe care îl vei alege, echipa noastră profesionistă se va ocupa până în cel mai mic detaliu de toate cele necesare pentru ca șederea sau petrecerea ta să fie una așa cum ai visat.

Unde ne găsești?


Chiar dacă este situat într-o zonă liniștită și retrasă de pe colinele Clujului, complexul se află în același timp și foarte aproape de centrul orașului Cluj Napoca, la doar 5 km distanță.

Fie că ne-ai ales pentru a petrece momente unice de relaxare într-un cadru de excepție, fie că te afli în interes de business, noi îți vom oferi și posibilități de transfer de la / către aeroport sau gară.

Aeroportul Internațional Avram Iancu se afla la 14 km de complexul nostru. Un magazin poate fi găsit la 700 de metri de proprietate, în timp ce un restaurant este situat la 5 min de mers cu mașina.

O stație de autobuz poate fi găsită la 1,2 km distanță.

Alte puncte importante de reper:

Iulius Mall Park – unul dintre cele mai moderne parcuri din Cluj – este situat lângă lacul Gheorgheni și se află la doar 4 km față de proprietate

Grădina Botanică se află la 4,5 km și este unul dintre locurile pe care nu trebuie să le ratezi dacă treci prin Cluj. Aceasta reprezintă o oază de liniște și un spațiu de relaxare și admirarea a diverselor specii de plante din toată lumea.

Baza Sportivă Gheorgheni se află la 4,7 km fată de complex și este cel mai modern complex sportiv și de agrement din Cluj Napoca.

Piața Muzeului se află la 5 km față de proprietate (aici poți vizita Casa Matia una dintre cele mai vechi construcții din Cluj-Napoca, Biserica Franciscană una dintre cele mai vechi clădiri de cult din Cluj Napoca, Obeliscul Carolina, s-au te poți relaxa la o terasă, restaurant sau pub)

Parcul Central se află la 5,2 km și este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Cluj.

Sala Polivalentă se află la 5,9 km și este una dintre cele mai moderne construcții din Cluj dedicate organizării de diverse evenimente sportive, culturale sau muzicale.

Cluj Arena este cel mai modern stadion din Cluj și se află la 6,3 km față de complexul nostru.

Rezervă acum o cameră sau spune-ne despre evenimentul pe care vrei să-l organizezi 

și noi îl vom face de neuitat!