fbpx

KÖSZÖNTÜNK

LA VILLA HILL RESZORT

AHOL AZ ÜZLETET ÉLVEZETTEL KEVERJÜK ÖSSZE


A LA VILLA HILL RESORT egy modern komplexum, amely található csak 5 km-re Kolozsvár központjától, speciálisan gondolva neked. Akár, ha szükséged van egy helyre, ahol egy eseményt rendez, akár, ha szükséged van egy szobára, ahol elaludj az utazásaidban, nálunk megkapsz mindent, amit akarsz és egy csapatot, amely kész személyre szabott megoldásokat kínáljon.

A reszortunk modern berendezett szobákkal rendelkezik, egy kávézóval, amelyet fel lehet használni egy kisseb esemény esetében és egy remek udvarral, ahol egy medence található és ahol nagyobb eseményeket lehet rendezni. És attól függően, hogy nyár vagy tél, mi garantáljuk, hogy teljesítsük a mind a pihenő és a szocializációs igényeket.

Gyõzd meg magad is!

Szobak

Hol találsz meg minket?


A LA VILLA HILL RESZORT található egy csendes és félreeső dombon Kolozsváron, a Palocsay gyümölcsösben, mindössze 5 km-re a városközponttól. Függetlenül attól, hogy nálunk vagy munkai, üzleti vagy pihenés érdekben a La Villa Hill Reszort ideális hely, hogy élvezzed annak minden előnyét.

A mi elhelyezésünk, a lélegzetelállító kilátás, a témás események melyek a medence partján vannak rendezve, a tisztaság és a vendégszeretet a te nyugalmadra és kényelmedre vannak gondolva.

Rendezvények szervezése


A tematikus partik szervezése, céges partik, évfordulók vagy keresztelők egy másik előnyünk.

Akár aszt akarod, hogy szervezzél egy születésnapi bulit, csapat építési bulit, vagy magán bulit a medence partján, a mi szakmai csapatunk mindent meg fog csinálni, hogy a te eseményed kitűnő legyen. Nem marad neked csak az, hogy mond meg nekünk melyikek a kívánságaid, és mi gondoskodunk a részletekről.

A beltéri helynek, amely, mint egy kávézó / klub, kapacitása 60-90 fő székeken és 150 fő lábon álva, és a külső számára lehetőség van egy speciális sátor elhelyezésére a medence mellet.

Biztos vagyunk abban, hogy a meghívottjaid fogják értékelni az előnyöket és a sok meglepetéseket, amelyeket ez a komplexum ajánl.

Szálláshelyi szolgáltatások


A komplexum kapacitása 15 szoba: 11 szoba franciaággyal és 4 kétágyas szoba. Minden szoba modern berendezésű és ízlésesen díszített, így minden kényelemmel kényeztetheted magadat.

10 szobából kilátás nyílik a városra, éjszaka pedig gyönyörű kilátást élvezhetsz Kolozsváron, 3 szobából kilátás nyílik a medencére és egy a belső udvarra. A szobák normál és egyágyas szobákként is bérelhetők, a svédasztalos reggelit a szobaár tartalmazza.

Mindezek az elemek azok a részletek, amelyek a valóságban különleges élményt nyújtanak. Hol számoljuk a barátságos és kedves személyzetet?