fbpx

LA VILLA HILL RESZORT

AHOL AZ ÜZLETET ÉLVEZETTEL KEVERJÜK ÖSSZE


A LA VILLA HILL RESZORT koncepciója onnan indult, hogy létrehozzunk egy helyet a kikapcsolódásra és a szocializációra a természet közepén, távol a város zajától.

Mivel Kolozsváron, csendes és eldugott területen helyezkedik el, a nézet, amelyet komplexünk nyújt, egy történet! Várunk nálunk, hogy feltalálj egy olyan helyet, amely az üzletet élvezettel keverje össze. Készíttetünk 15 szobát, amely perfekt azokra a napokra amikor szükséged van szállásra, de egy udvart is ahol egy felejthetetlen eseményt rendezz.

Távozz a város zajból, és hagyd magad elveszíteni az intim légkörben.

Gyõzd meg magad is!

Mit találsz itt ?


Modern kialakítású komplexum, amely számos szabadidős lehetőséget kínál. Ezek közé tartozik a kifogástalan szállásszolgáltatás, valamint különböző rendezvények, tematikus vagy vállalati bulik, évfordulók és csapatépítmények szervezése.

Függetlenül attól, hogy milyen szolgáltatást választasz, szakmai csapatunk gondoskodik minden kis részletről, hogy a tartózkodásod vagy a bulid legyen ahogy álmodtad.

Hol találsz meg minket ?


Még ha Kolozsváron, egy csendes és eldugott területen helyezkedik el, a komplexum egyaránt nagyon közel van Kolozsvár központjához, mindössze 5 km-re.

Akár egyedülálló pihenési pillanatokat töltesz el egy kivételes környezetben, vagy üzleti okon vagy nálunk, akkor is felajánljuk neked a lehetőséget, hogy vagy átszállítást kérjél a repülőtérre vagy a vasútállomásra.

Az Avram Iancu nemzetközi repülőtér 14 km-re található komplexumunktól. Üzlet 700 méteren belül található, míg egy étterem 5-re elérhető.

A buszmegálló 1,2 km-re található.

Az Iulius Mall Park – Kolozsvár egyik legmodernebb parkja – a Gheorgheni-tónál található, mindössze 4 km-re a szálláshelytől

A Botanikus Kert 4,5 km-re található, és az egyik hely, amelyet nem szabad kihagyni, ha áthaladsz Kolozsváron

A Gheorgheni Sportpálya 4,7 km-re található a komplexumtól és a legkorszerűbb sport- és szabadidős komplexum Kolozsváron

A Múzeum tér 5 km-re található az komplexumtól (itt lehet megtekinteni a Mátyás Király szülőházát – Kolozsvár egyik legrégebbei épülete, az Karolina Obeliszket, vagy megpihenhetsz egy teraszon vagy egy étteremben)

A Központi Park 5,2 km-re fekszik, és Kolozsvár egyik leglátogatottabb turisztikai látványossága

A Polivalent sportcsarnok 5,9 km található, ez Kolozsvár egyik legmodernebb épülete, amely különféle sport-, kulturális vagy zenei rendezvényeket szervez

A Cluj-aréna Kolozsvár legmodernebb stadionja, a komplexumtól 6,3 km-re található.

Foglaljál most szobát, vagy mond el nekünk a rendezvényt, amelyet meg akarod rendezni, és felejthetetlenné válik